Cum comand

Folosirea magazinului online ISYS este intuitiva si facila.

Cumpararea produselor se face prin apasarea butonului "Cumpara" prezent in dreptul fiecarui produs in pagina de prezentare detaliata a produsului.

Dupa adaugarea in cos a produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului "Trimite Comanda" sau apasand "Cosul tau" pozitionat in partea dreapta sus a paginii.

Finalizare comanda ca vizitator neinregistrat sau inregistrare

Comanda poate fi finalizata si fara sa va creati un cont pe site-ul nostru insa exista o serie de beneficii considerabile in deschiderea unui cont precum istoricul detaliat al comenzilor si salvarea datelor dumneavoastra pentru viitoarele comenzi. Inregistrare se face prin completarea unui formular  scurt care va salva toate datele dumneavostra.

Daca sunteti deja membru puteti trece la urmatorul pas doar prin autentificarea dumneavoastra cu adresa de email si parola.

Vizitator neinregistrat

Daca nu doriti sa va creati cont pe site trebuie sa parcurgeti de fiecare data cand plasati o comanda urmatorii pasi:

1. Modalitate de livrare

Livrare exclusiv prin curierat - FanCourier

2. Modalitatea de plata: alegerea modalitatii de plata.

3. Informatii facturare completati toate campurile cu datele dumneavoastra personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via email. O adresa de email incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului.

4. Adresa de livrare

5. Previzualizare comanda: verificarea finala a comenzii si finalizarea ei prin apasarea butonului "Trimite comanda".

6. Confirmarea comenzii: veti primi un email de confirmare a comenzii si un link pentru a putea urmari stadiul procesarii acesteia.