Cum se livreaza

Livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei, prin FanCourier, in intervalul orar 9.00-17.00, de luni pana vineri, la adresa de livrare pe care ati mentionat-o.

Termenul de livrare este intre 3 si 10 zile, socotit de la data confirmarii comenzii Dvs. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra.

In cazul in care dupa 3 incercari agentul de livrari nu va gaseste la adresa de livrare, va trebui sa va prezentati personal la cel mai apropiat sediu FanCourier pentru ridicarea coletului.

Important! Asigurati-va ca adresa de livrare este aceea unde puteti fi gasit de luni pana vineri intre orele 9.00-17.00.

Luati in considerare faptul ca agentul de livrari va incerca 3 zile consecutive dupa ce va va suna in prealabil.

Daca doriti sa schimbati adresa de livrare va trebui sa achitati o taxa suplimentara catre compania de curierat, in caz contar va trebuia sa va prezentati personal la cel mai apropiat sediu FanCourier pentru ridicarea coletului.

Va rugam sa va asigurati ca ati completat corect datele, o adresa sau un numar de telefon incorecte pot duce la intarzierea livrarii comenzii.

Important! In cazul in care refuzati sa ridicati coletul si/sau in eventualitatea altor probleme aparute in timpul procesarii comenzii sau a datelor introduse, ne rezervam dreptul de a opri livrarea produselor catre dumneavoastra.

Multumim pentru intelegere !